Norgesmesterne i bakkeløp

vinnere-super-nasjonal.jpgNorgesmesterne i bakkeløp ble kåret sist helg, da ikke mindre enn tre NM-runder ble unnagjort på to dager med KNA Varna som arrangør.

I supernasjonal inntil 1600 ccm var det Børre Biksrud fra NMK Modum & Sigdal som stakk av med NM-tittelen i sin Citroën Saxo. Han vant to av de tre rundene sist helg og tok en andreplass. Sølvet gikk til Trond W. Marthinsen fra NMK Larvik.
Sluttstilling

I Supernasjonal 1600-2000 ccm ble det NM-gull til unge Christian Sandmo fra NMK Drammen i Opel Kadett. Han vant ingen av de tre løpene på Varna, men hadde allikevel nok poeng til å sikre tittelen. Sølvet gikk til Vegar Åslund fra NMK Fluberg som vant de to første av de tre rundene i helgen med sin Ford Fiesta. Den tredje vant Johnny Sandmo fra NMK Drammen i en Honda Civic, og han tok bronse.
Sluttstilling

I supernasjonal over 2000 ccm leverte Stian Haugan fra KNA Telemark en solid sluttspurt. Han vant alle tre rundene med sin Citroën Xsara, og sikret dermed NM-gullet. Han var ni poeng foran Olav Fredriksen fra KNA Eiker i Ford Focus.
Sluttstilling

vinnere-2wd-og-4wd.jpg
I klassen for tohjulsdrevne rallybiler var det rallytalentet Steve Røkland fra NMK Gardermoen som tok NM-tittelen i sin Renault Clio S1600. Han vant to av tre runder i Varna, og var til slutt 13 poeng foran Tommy Herregården fra NAF Motorsport Grenland i BMW M3.
Sluttstilling
I klassen for de firehjulsdrevne bilene ble det ikke overraskende NM-gull til Anders Grøndal fra NAF Motorsport Asker & Bærum. Han vant alle de fem NM-rundene i år med sin Subaru Impreza WRC. Sølvet gikk til Frode Aalberg fra KNA Midt Norge med Ford Focus WRC.
Sluttstilling