Norsk storeslem

arne-johannessen.jpgSist helg ble de to siste løpene i FIA-NEZ (North European Zone) Championship og norske førere har i år fullstendig dominert dette mesterskapet. Det har vært kjørt totalt 6 runder, avviklet som dobbeltløp i Finland, Norge og Sverige.

I den største klassen «Unlimited» tok Arne Johannessen (bildet) fra Lørenskog og en suveren seier med 123 av 150 oppnåelige poeng. Roar Johansen fra Fetsund sikret andreplassen med 91 poeng foran Kjell Magne Rimstad fra Halden med 77 poeng.

Klasse «Modified» ble vunnet like suverent av Ketil Johnsen fra Skien med 118 poeng foran Roger Fossen fra Vikhammar med 75 poeng og Jørgen Paulsen fra Tvedestrand med 68 poeng.

Samtlige medaljer i FIA-NEZ Championship går derved til i Norge og blir delt ut på Norges Bilsportforbunds offisielle premieutdeling 25. november. De to klassevinnerne var på pallen i samtlige 6 løp, mer informasjon om mesterskapet finnes på www.formulaoffroad.info