Norsk trippel på Kinnekulle

ginettapallenfeetschjerpendobloug.jpgGinetta Team Norway er et nytt team som satser stort på å vinne GT3-klassen i Norge i år. I helgen fylte teamet seierspallen på Kinnekulle.

Teamet har tre Ginetta G50 som skal kjøres av Aleksander Schjerpen og Steffen Andre Feet i både GT3 i Norge samt Swedish GT med den nya TTA-Serien i Sverige. Den tredje bilen deles av André Falkenhaug og Erik Dobloug. André kjører de norske løpene og Erik de svenske. Foran NM-åpningen på Vålerbanen om to uker, gjorde teamet debut i SSK Klasse 3B på Kinnekulle i helgen. Der vant Schjerpen begge løpene fulgt av Steffen Andre Feet. Erik Dobloug fikk problemer i første løpet, men kjørte seg opp til 3. plass i det andre slik at teamet fylte seierspallen.

Ytterligere et norsk team var på plass på Kinnekulle. Det var Molly Motorsport med Molly Pettit som kjører en Toyota Altezza med støtte fra Toyota Norge. Det er en meget interessant satsing, og Molly sikter seg inn på seier i GT4 her hjemme i år.

– Dette var første gangen jeg kjører på Kinnekulle, og det var en vanskelig bane, sier Molly.
Hun kjørte på rundetider som lå et halvt sekund over bestetiden i GT4 i fjor, og tok tok to tredjeplasser i SSK Klasse 3A.

Årets norske racingsesong drar i gang på Vålerbanen 12-13. mai.