Norske jenter satser

Tre norske jenter er for tiden en del av Formula Woman, på en måte en racing-skole for kvinner, og de norske har utmerket seg svært positivt.

Anna Sand Skjærbekk, Anette Fjeld og Johanna Thrane har de siste ukene vært to ganger i England for å delta i en konkurranse om å komme videre i dette systemet. Alle tre har kvalifisert seg til videre kjøring i Midt Østen neste år.

Formula Woman er ikke bare en konkurranse, det er et fellesskap av likesinnede kvinner med en forkjærlighet for motorsport. Det gir kvinner med liten eller ingen racererfaring en mulighet til å vise sine naturlige kjøreferdigheter og potensielt utvikle dem til å bli en profesjonell racerfører, heter det på deres egen nettside.

Alle de tre norske har vært i England i to omganger i løpet av de siste ukene, og de har vist seg frem fra en meget god side.

-Det var et supert opplegg og jeg elsker å konkurrere så dette var en god opplevelse, sier Anna Sand Skjærbekk, kjent fra norsk GT4-racing.  Finalen ble kjørt på Bedford Autodrome.

Dette er Formula Woman: About — Formula Woman