Norwegian Drift Championship 2020

Norges Bilsportforbund (NBF) er stolte over å kunne presentere Norwegian Drift Championship 2020!

Lillesand Motorsportsenter AS (NDC) har inngått avtale som kommersiell partner og vil sammen med klubber tilknyttet NBF arrangere 3 NM/NC runder i Drifting på et høyt profesjonelt nivå – Norwegian Drift Championship!

Sportskomiteen i NDC Ronny Køhler, Asbjørn Olsen, Helene Kvarnes, Victoria Berg, Stian Jakobsen og Rikke Køhler har flere års erfaring som førere og arrangør. De er veldig spent på sesongen og gleder seg til å presentere mesterskapet i en ny drakt i samarbeid med NMK Midt-Gudbrandsdal, NMK Grenland og KAK.

Leder i Driftingseksjonen, Christer Halvorsen sier at alle førere kan være helt trygge på at dette vil bli et år førerne kan slå seg stolt på brystkassa og si: – Jeg kjører NDC i 2020!

I NBF`s Driftingseksjon sitter Christer Halvorsen (leder), Helen K. Thorgersen (sekretær), Tony Olsson (teknisk ansvarlig) og Kristian Kristiansen (medlem).

Terminliste 2020:
09.-10. mai         Vinstra Motorsportarena
06.-07. juni        Grenland Motorsportsenter
07.-08. august   Lillesand Driftarena

Terminlisten er slik at det går fint å delta i Norwegian Drift Championship, Gatebil Drift Series, samt andre løp og serier.

NDC har inngått en avtale med Multicam Media. De vil produsere Livestream med førerprofiler, resultat og intervjuer.

NDC har godt samarbeid med andre driftingserier ute i Europa, dette for at de norske førerne skal ha de beste forutsetningene til å lykkes i både inn- og utland.

NM og NC i drifting = NDC (Norwegian Drift Championship)

Lik oss på Facebook og Instagram: NDC Norwegian Drift Championship eller besøk vår nettside www.norwegiandrift.no