Ny 6.plass til Mikkelsen

Det ble en ny 6.plass til Andreas Mikkelsen og Torstein Eriksen i deres andre VM-rally for sesongen for Hyundai.

Den norske duoen åpnet sesongen i Rally Monte Carlo, og kjørte inn til 6.plass også der. På asfaltveiene i Kroatia i helgen ble det ny 6.plass, og de var 4 minutter bak vinneren Sebastien Ogier i Toyota. Elfyn Evans (Toyota) kjørte inn til andreplass, mens Thierry Neuville endte på 3.plass og leder VM-sammenlagt etter fire runder.

Eyvind Brynildsen og Jørn Listerud deltok også i løpet, i en Skoda Fabia RS Rally2 i WRC2-klassen. De viste til tider godt tempo, men endte noe bak de beste. Det ble 5.plass i WRC2 og 7.plass i Rally2-klassen. Vinner her var Nicolay Gryazin i Citroiën, som var 5.24 foran Brynildsen.

Mikkelsen og Eriksen har grusløp som sitt neste VM-løp. Rally Polen 27-30. juni er de igjen på plass i sin Hyundai.