Ny andreplass

Moller_15_okt
Møller Bil Motorsport ble nummer to i klassen for biler med toliters turbomotorer under lørdagens runde av det tyske VLN-mesterskapet på Nürburgring.

 

Teamet med førerne Håkon Schjærin, Atle Gulbrandsen og Kenneth Østvold startet helgen strålende med sin Audi TT, da Østvold sikret pole position i klassen med den sterke tiden 08.38 på den 24,4 kilometer lange Nürburgring Nordschleife.

 

Atle Gulbrandsen startet løpet, og hadde en god start og ledet med flere sekunder da feltet stormet ut på Nordsløyfa på den første runden. Men etter noen kilometer ble det norske teamet passert av den eneste konkurrenten som kjører med en motor med fem sylindere. Gulbrandsen tapte imidlertid ikke mye, men i forbindelse med det første depotstoppet var det noe som sperret for bensinfyllingen, og Møller Bil Motorsport tapte flere minutter. Mekanikerne ga imidlertid ikke opp, og sørget for at bilen ble fylt med bensin, slik at Håkon Schjærin og Kenneth Østvold kunne fortsette. Nå var alle muligheter for en seier borte, men teamet kom seg til slutt i mål på en andreplass i klassen.

 

– Mekanikerne fra Møller Bil gjorde en strålende innsats. De sørget for at vi fikk fikset problemet med bensinfyllingen, og dermed fikk vi fullført løpet. Nå satser vi på bedre lykke i det neste løpet om to uker, sier Håkon Schjærin.