Ny daglig leder ved Rudskogen

Rudskogen3Leif Cavalli-Björkman overtar som daglig leder ved Norges hovedanlegg for motorsport, Rudskogen Motorsenter.

 

1. januar 2013 ble Leif Cavalli-Björkman ansatt som ny daglig leder ved Rudskogen Motorsenter i Rakkestad. Svensken som sammen med sin familie har flyttet tilbake til barndomsbyen Strømstad tar over stillingen etter Harald Huysman, som har vært daglig leder på motorsenteret siden 2001.

 

– Jeg ser virkelig frem til å jobbe ved Rudskogen Motorsenter. Dette blir en spennende og ikke minst en utfordrende stilling. Jeg gleder meg også til å bli kjent med motorsportmiljøet i Norge, forteller den nyansatte.

 

Cavalli-Björkman har de siste ni årene vært ansatt i rederiet Stena Line. Der har han hatt en ledende stilling som food and beverage manager. Cavalli-Björkman har sin utdannelse fra England ved universitetet i Oxford. Der har 39-åringen studert Hotell og Restaurant-management med fokus på ledelse, økonomi og markedsføring.

 

– Jeg kommer fra en helt annen bransje enn motorsport, men jeg tror jeg kan komme inn å se ting med nye øyne. Jeg skal forsøke å ta på meg kundens briller og vi skal fokusere på det gode vertskap, forteller han.

 

Harald Huysman som har vært daglig leder ved motorsenteret i over 10 år, men han forlater ikke Rudskogen Motorsenter som han selv er hovedeier i. Den tidligere racingføreren vil nå fokusere på andre oppgaver i selskapet.

 

– Jeg blir nå arbeidende styremedlem og skal ha mer fokus på konseptsalg, sponsorarbeid, videre utbygging og økonomi for alle selskapene i Rudskogen Gruppen. Jeg kommer ikke til å ha mindre fokus på Rudskogen Motorsenter selv om jeg gir fra meg stafettpinnen til Leif. Jeg kommer til å ha mer overordnet fokus på alle selskapene i gruppen, forklarer Huysman.

 

Rudskogen Motorsenter har nå tre heleide datterselskap. Disse er Harald Huysman Karting AS, Rudskogen Catering AS og Huysman Nystuen & Partner AS (HNP). Huysman er den største eieren i Rudskogen Motorsenter AS, og han er overbevist om at Cavalli-Björkman vil bidra positivt for at Rudskogen Motorsenter skal vokse ytterligere i årene fremover.

 

– Vi har helt bevist ønsket oss en ny daglig leder fra en annen bransje enn motorsport. Rudskogen Motorsenter passerte 100.000 besøkende i 2012 og har befestet seg som en stor destinasjon i Østfold. Vi har mye å lære av Hotell og Restaurantbransjen og derfor ønsket jeg en person med fokus på service. Jeg viste at Leif var på jakt etter en hotellederstilling i Østfold, og da kom ideen med å høre om han kunne tenke seg å jobbe for Rudskogen. Han er en mann som kommer til å passe godt inn på Rudskogen, sier Huysman.

 

Rudskogen Motorsenter har med sine tre datterselskap en fast stab på over 30 ansatte, og selskapets forventede omsetting i 2013 er på 75 millioner kroner.