Ny EM-runde for Østberg og Nore

Mads Østberg og Ola Nore Jr. er begge med når årets fjerde EM-runde i rally kjøres i Latvia til helgen.

Mads Østberg og hans svenske kartleser Patrik Barth ligger på en 3.plass sammenlagt i EM med sin Citroën C3 Rally2. De kjørte inn til 4.plass etter en god avslutning med blant annet seier på Power Stage i forrige runde i Polen. De har også andreplass fra EM-åpningen på Azorene, mens de brøt på Gran Canaria.
Det er Haydon Paddon i Hyundai som leder EM med 85 poeng, etter en sterk start på sesongen. Paddon har en seier og to andreplasser. Hjemmefavoritten i Latvika, Martins Sesks, har i likhet med Østberg 48 poeng. Sesks vant i Polen med sin Skoda.

Ola Nore Jr  slo til med seier i Rally4-klassen i Polen og dermed også i junior-EM. Polen var første runde i junior-EM og Ola leder dermed dette mesterskapet. I EM for Rally4 ligger han på 4.plass med sin Renault Clio.


I Polen hadde Nore med seg Rune Eilertsen som kartleser. Til helgen er det Torstein Eriksen som setter seg inn i høyrestolen ved siden av Ola.

Rally Liepaja i Latvia innledes med shake down og en startseremoni på fredag. Etappene kjøres lørdag og søndag, totalt 10 fartsetapper.

Mer om Rally-Em FIAERC.com | FIA European Rally Championship | Official Website