Ny god helg for Syversen

S_Syversen_16_05_2
Simon Wågø Syversen fortsatte den imponerende progresjonen i helgen under årets 3 runde i RX Lites i England. I Lydden Hill, banen hvor rallycross har sitt utspring, kjørte han inn til imponerende tider og var best etter de innledende omgangen for første gang i karrieren.

«Helgen startet veldig bra! Det var utrolig gøy å sette en ny bestetid og vise at jeg blir å regne med framover. Jeg kjørte fire gode og jevne omganger, og føler jeg absolutt har bevisst at jeg har potensialet til å være med å kjempe i toppen.»

Fra pole position i semifinalen gikk Simon rett i tett, men en liten førerfeil gjorde at han tapte litt over et sekund og gikk dermed fra første til tredje plass. Noe som likevel holdt til en ny finale. Den tredje på rad. I finalen kom Simon godt ut fra bakerste rekke og lå og fightet om 2 plass en liten periode. Men da han måtte inn i jokeren smatt de andre forbi, og Simon endte til slutt på en 5 plass i årets 3 finale.

«Det var veldig irriterende å miste første plassen i semifinalen. Men jeg må bare skrive det på erfaringskontoen da det er første gang jeg har stått i pole position i en semi, og merket at nervene var litt ekstra høye. I finalen gikk det egentlig ganske bra, men et vanskelig startspor gjorde det tøft å klatre opp i feltet da det er høyt nivå på de andre gutta. I tillegg mangler vi litt på oppsettet på bilen da vi ikke har gjort noen endringer siden før sesongstart.»

Nå rettes fokuset mot neste runde som går på hjemmebane i Norge om 14 dager, hvor Simon satser på å fortsette utviklingen og være enda et steg nærmere å stå øverst på pallen.