Ny kartleser for Petter Solberg

chris_patterson.jpgI går ble valget tatt, og 41 år gamle Chris Patterson fra England blir ny kartleser for Petter Solberg .

Chris Patterson startet som kartleser i 1998 og har lang erfaring. Han har blant annet sittet i kartleser?stolen for Nasser Al?Attiyah og Kris Meeke. Han er Middle?East Champion fem ganger og vant i 2006 VM for gruppe N (PWRC) sammen med Nasser Al?Attiyah.

? Jeg er veldig fornøyd med valget av Chris som ny kartleser og tror at det kommer til å fungere bra med han i bilen. Vi gjennomførte en krevende test i går, og Chris leverte informasjonen prikkfritt hele veien. Chris har lang erfaring som kartleser, og det, sammen med språket gjorde at valget falt på han. Vet det blir tøft i Bulgaria, men vi er allikevel begge
sultne på å være med å kjempe helt i toppen, sier Petter Solberg.

? Det føles litt uvirkelig å skulle fylle plassen etter Phil, men det er bare å hoppe i det. Når tilbudet kom fra Petter etter testen i går, var jeg aldri i tvil om at dette vil jeg gjøre. Jeg har vært i kartleser i 12 år, og nå håper jeg at jeg kommer til å dra nytte av den erfaringen, ettersom første løp er allerede om en uke. Gleder meg veldig, og er 110% klar for
utfordringen!

Allerede førstkommende helg er det klart for test i Bulgaria, og første rally blir på asfalt i Bulgaria, 8 – 11. juli 2010.