Ny Lindland-seier i Porsche Cup

r_lindland.jpgFra beste startspor var Roar Lindland raskest av alle og krysset mållinjen først i Porsche Carrera Cup på Mantorp lørdag.

Med lørdagens seier, er Lindlands sjanser til å ta sin første mesterskapstittel i internasjonale bilsport, blitt ytterligere styrket. Andreplassen gikk til Erik Jonsson som var 2,78 sekunder bak Sørlendingen. Patrik Skoog var ytterligere tre sekunder bak Lindland. Trioen topper for øvrig også mesterskapet etter helgens runde.

– De hadde egentlig tre sjanser til å kjøre forbi meg, men jeg hadde bestemt meg for at det ikke skulle skje. Jeg skulle vinne i dag. Vi har gjort bra tester i forkant av helgens løp, og fikk til en nærmest perfekt bil. Det var et fysisk tungt race. Nå skal seieren feires før jeg tar ferie, forteller Lindland i en pressemelding.

Lindland ledet løpet fra start til mål, til tross for at sikkerhetsbilen måtte på banen to ganger med påfølgende omstarter som skyldtes alvorlige uhell. Lyngdølen sto av alle angrepene fra sine svenske konkurrenter som har dominert dette mesterskapet helt siden det ble opprettet.