Ny seier til Krohn

anders_krohn_08.jpgSeier og andreplass ble fasit for Anders Krohn da han kjørte tredje og fjerde runde av det amerikanske formel 2000-mesterskapet på Road Atlanta i helgen.

Krohn har dermed så langt vunnet tre av fire løp denne sesongen.

-Det var en drømmeavslutning på en vanskelig løpshelg. Andersen Racing jobbet maksimalt hele helgen, og det betalte seg til slutt. Jeg setter umåtelig stor pris på hva teamet gjør, og de gir aldri opp, sa Krohn.

Kvalifisering for Løp 1 var vanskelig. Anders hadde problemer med å finne frie runder uten trafikk. Til slutt kom Krohn på en fin andreplass, og misset pole position med 0,047 sekund.

I starten av Løp 1 datt Anders tilbake til tredjeplass, men tok snart tilbake andreplassen igjen. I åpningsrundene kjempet Krohn hardt for å henge med lederen, men så fort at han ikke hadde den samme farten, og måtte ta til takke med 2. plass.

I Kvalifisering for Løp 2 så det ut som om Andersen Racing og Anders Krohn hadde funnet ett bedre oppsett på bilen, og de ledet det meste av kvalifiseringen. Med bare få minutter igjen, ble Krohns bestetid slått med 0,08 sekund og han måtte derfor igjen starte som nummer to i Løp 2.

Løp 2 startet bedre for Anders Krohn og han holdt seg rett bak lederen inn i den første svingen. Men i bremsesonen for sving seks, kom Anders seg forbi lederen og tok over ledelsen. I åpningsrundene fikk Krohn en luke på hele 1,5 sekund før sikkerhetsbilen ble satt på banen som følge av ett uhell mellom flere biler. På omstarten med bare seks runder igjen, tok Krohn ledelsen igjen og vant løpet med 2,4 sekunder foran teamkompis Peter Dempsey.

-Dagen i dag er ett perfekt eksempel på at hardt arbeid lønner seg. Vi gjorde det vi kunne for å forbedre oss fra gårsdagen, og i dag stemte alt. Det er fantastisk å kunne innkassere enda en seier med Andersen Racing, og å kunne øke mesterskapsledelsen ytterligere, sa Krohn kort tid etter å ha vunnet sitt tredje løp i 2008.

Krohn flytter nå fokus til Løp 5 og 6 i det Amerikanske Formel 2000-mesterskapet, som blir avholdt på Watkins Glen i New York 14-15. juni.