Ny suksess for Krohn

anders_krohn_08.jpgDet ble seier og 4. plass i løp 7 og 8 i det Amerikanske Formel 2000 Mesterskapet for Anders Krohn i helgen.

Løpene ble kjørt på den tekniske Mid Ohio Raceway, og i det andre løpet måtte Anders jobbe seg fra bakerste posisjon og til en fjerdeplass i mål. Med helgens resultater fortsetter han å dra fra i mesterskapskampen.

Kvalifisering for det første av helgens løp gikk i følge planen for Anders Krohn. Hna var hele 0,7 sekund foran andremann og noterte ny banerekord for klassen.

Første løp gikk også Anders’ vei. Han beholdt ledelsen gjennom to sikkerthetsbil-perioder, og vant løpet med 2,5 sekunder i en torunders sprint til målflagget etter enda en sikkerhetsbil-periode var ferdig. Mange uhell på banen var grunnen til den store mengden sakte runder, og bare en håndfull fullfarts-runder ble gjennomført.

I kvalifisering for det andre løpet kom det mye regn, og Anders skulle for første gang kjøre med regndekk på sin Formel 2000 bil. Det ble en kortvarig kvalifisering for Anders, da han kjørte av banen. På grunn av dette fikk han ingen hele runder og måtte derfor starte mot slutten av feltet i det andre løpet på Mid Ohio Raceway.

Det andre løpet skulle bli et av de mest spennende for året, og Anders hadde en stor jobb foran seg da han skulle starte som nummer 29. Rett etter start begynte Anders å jobbe seg gjennom feltet med imponerende fart og forbikjøringer. Halvveis gjennom løpet var han på en 9. plass da sikkerhetsbilen ble satt på banen etter ett mindre uhell. Da løpet ble startet igjen kom Anders seg raskt opp på 4.plass og hentet raskt inn ledertrioen. Men uheldigvis kom målflagget akkurat når han var i posisjon til å angripe de tre fremste, og han måtte ta til takke med fjerdeplass.

Etter nok en bra løpshelg leder nå Anders med 102 poeng til neste konkurrent.

Det neste for Anders Krohn nå er et møte med IndyCar team Rahal Letterman Racing, der han skal møte Bobby Rahal og flere personer fra teamet.

-Det er en god mulighet for meg til å lære fra toppen i motorsport. Jeg satte pris på det forrige møtet, og det skal bli spennende å se hva som kommer ut av dette. Det kan hjelpe meg mye for fremtiden, så jeg er storfornøyd med å få denne muligheten.

De to neste løpene i det Amerikanske Formel 2000 Mesterskapet blir kjørt på den berømte Road America-banen i Wisconsin 2.-3. august.