Ny tredjeplass til Isachsen

S_Isachsen_13_aug_3
Sverre Isachsen fortsetter å imponere i Global Rallycross Championship, og kjørte lørdag inn til sin andre strake pallplassering da mesterskapet besøkte Atlanta Motor Speedway i Georgia.

 

– Jeg er veldig fornøyd, og det er hele Subaru PUMA Rallycross Team også. Lørdag ble min teamkamerat Dave Mirra nummer fire, mens Bucky Lasek ble nummer tolv. Ting har virkelig løsnet for oss nå, sier Sverre Isachsen.

 

42-åringen fra Hokksund ble forrige helg nummer tre i runden som gikk sammen med X Games i Los Angeles, og kunne kjøre inn til en ny tredjeplass i Atlanta denne helgen.

 

– Det ble en begivenhetsrik dag. Jeg ledet det første innledende heatet, men det ble rødflagget. Jeg hadde en god omstart, men Toomas Heikkinen vant heatet foran meg. I det andre heatet fikk jeg en stop & go-straff fordi dommerne mente jeg hadde kjørt på Heikkinen.

 

Dermed ble KNA Eiker-føreren bare nummer tre i det andre heatet, og var ikke direkte kvalifisert til finale. Han måtte innom den såkalte ”Last Chance Qualifier”, og det ble også et bikkjeslagsmål av de sjeldne. Men Isachsen berget andreplassen og kom til finalen. I finalen hadde Isachsen lenge en fight med den tidligere Formel 1-føreren Scott Speed som han gikk seirende ut av. Og da løpet var over kunne nordmannen krysse mållinja som nummer tre, bak Toomas Heikkinen fra Finland og Tanner Foust fra USA.

 

– Vi klarte denne tredjeplassen fordi vi har vilje av stål. Jeg nektet å gi opp, og det betalte seg til slutt.

 

Ettter å ha tilbrakt hele sommeren i USA reiser Isachsen nå hjem til Norge for å lade opp foran det neste løpet som går i Charlotte i slutten av september. Henning Solberg deltok også i Atlanta, men slet med tekniske problemer og kom ikke til finalen.