Ny utfordrende helg for Syversen

Det ble i helgen arrangerte en runde i RX2 med en revansjelysten Simon Syversen til start. Denne gangen i Canada. Etter en meget skuffende helg på «hjemmebane» i Höljes i Sverige i juli, var Simon Syversen ekstra klar for å slå tilbake.

Dessverre skulle denne helgen og by på utfordringer. Selv om farten var god ble det ikke helt det store resultatet. Fra bakerste rekke i semifinalen klarte Simon å kjøre seg opp til en 5 plass, før en punktering ødela for den videre jakten. Dette ble plasseringen og i mål.

«Det er kjedelig at det ikke blir stang inn denne helgen heller. Jeg føler vi absolutt hadde sjans. Tempoet var bra, men med to punkteringer og noen førerfeil blir det vanskelig å ta seg til finale.

Nå vendes snuta hjemover, og bilen blir sendt med båt. I det de kommer tilbake igjen til Europa står neste løp for tur, Frankrike. Og Syversen er motivert.

«Rent tempomessig føler jeg at vi er med. Men vi mangler de såkalte marginene, og forhåpentligvis vil de snu en dag. Så da kan jeg ikke annet enn å fortsette å jobbe, og så satser vi på at det snur i Frankrike. Det hadde smakt veldig godt nå.»