Nye medarbeidere i NBF

To nye medarbeidere er på plass i NBFs sekretariat fra nyttår. Sponsor- og Markedssjef Glenn Løvberg og resepsjonist Lisbeth Silkoset.

Stillingen som Sponsor- og Markedssjef er nyopprettet i NBF og en del av norsk bilsports kommersielle satsing som er nedfelt i NBFs Strategi- og handlingsplan.
Glenn Løvberg er 45 år og bosatt på Sørumsand og vært bilsportinteressert i mange år. Han kommer fra stillingen som Salg- og Markedssjef i Proviso AS. Han har bred erfaring fra markedsføring, kommunikasjon, event og salg.

-I NBF får Glenn blant annet ansvar for å utvikle våre forskjellige Norgesmesterskap til kommersielle salgbare produkter for næringsliv og samarbeidspartnere. I tillegg skal han følge opp innsalgsprosessen og skaffe norsk bilsport generelle samarbeidspartnere i fremtiden. Dette er en ny satsing for oss, og det blir et spennende arbeid fremover, sier Generalsekretær Hallgeir Raknerud.

Lisbeth Silkoset er 42 år og bosatt i Aurskog. Hun kommer fra Polygon AS der hun de siste sju årene har arbeidet med prosjektstøtte og backoffice. Hun er nå NBFs resepsjonist og får ansvar for utstedelse av personlige lisenser og sentralbord blant annet.