Nye steg mot toppen

a_aagren.jpgAyla Ågren fortsetter sin progresjon mot toppen innen karting. Målet er en karriere som profesjonell formelfører, og nå får hun hjelp på veien.

Ayla har blitt plukket opp av managementfirmaet ABK Sports Management, der formelfører Anders Krohn er deleier.
-Jeg synes at ABK har klart å få frem et spennende og viktig program. Tilbudet de kommer med gir utøvere mulighet til å å komme seg videre oppover stigen innen bilsport. Jeg valgte ABK fordi de virker veldig seriøse, og engasjerte i det de driver med. Kommenterte Ayla, som i en ung alder av 18 år allerede konkurrerer på verdensnivå i den tøffe KZ2-klassen i Gokart.

-Ayla har allerede vist en stor mengde talent i det hun har gjort så langt, og alle oss i ABK gleder seg til å jobbe tett med Ayla for å sikre at hun får utnytte talentet sitt på beste måte mulig. I første omgang skal hun fullføre årets Gokart-sesong, og deretter skal vi stake ut en langsiktig plan både med tanke på valg av klasser, jobbing mot sponsorer og fysisk trening, sier Anders Krohn som tydelig er stolt over å ha Ayla med på laget.

Ayla reiser i september til USA med tettpakket program. Det blir formelbiltesting, fysisk trening, markedsføringsseminar, og hun får også oppleve en IndyCar løpshelg som VIP gjest av teamet Belardi Auto Racing.

– Planene mine fremover de neste årene er først og fremst å gjøre en bra test i September, så jeg kanskje får muligheten til å komme meg over til Statene. Etter testen får vi se hva som skjer, men jeg kommer til å fullføre NTG og jobbe videre for at USA skal bli en mulighet. Drømmen er å kunne leve av å kjøre, for det er dette jeg liker å drive med. Å komme seg opp til IndyCar har alltid hvert en stor drøm. Jeg håper at samarbeidet med ABK kan hjelpe meg på veien mot min store drøm! Sier Ayla som har en fullspekket sommer med EM, VM, NM og SM i Gokart på kalenderen.