Nytt bakkeløp i Norefjellveien

ake-holtet2-2.jpgTil helgen braker det løs med et nytt Norefjellraceweekend i Norefjellveien. Da er det klart for 1. og 2. NM runde i bakkeløp. Traseen blir som i fjor.

-Ingen vits i å forandre en suksess, sier Inge Tangen i NMK Modum og Sigdal. Traseen har en lengde på 3,4 km og en høydeforskjell på ca 220 meter. Dette gjør traseen til Norges suverent lengste. På noen av rettstrekkene når de raskeste bilene omkring 200 km/t.

Løpet som blir arrangert av NMK Modum og Sigdal i samarbeid med Quality Spa & Resort Norefjell og Norefjell skisenter trakk i fjor rundt 100 biler som alle ga full gass. Klassevinner Anders Grøndahl har allerede meldt sin ankomst og gleder seg til å forsvare tittelen i det som av mange sees på som den grommeste klassen. Sterkeste utfordrer i fjor var Åke Holtet som kjenner traseen som sin egen baklomme. Han kommer også i år med ny redskap, en Ford Fiesta rallycross bil.

Norefjellraceweekend satser også på det sosiale. Med førerpresentasjon og konsert på kveldstid. Alt dette skjer på Quality Spa & Resort Norefjell. Det vil også bli satt opp buss fra hotellet til traseen hver dag.
«Vi håper selvsagt like mange vil ta turen i år». Sier Inge Tangen