Nytt godt løp av Dennis

D_Hauger_16_07
Dennis Hauger kjørte inn til seier og andreplass under helgens runde i det tyske DKM-mesterskapet på Genk-banen i Belgia. Junior Team Norway-føreren ligger på andreplass sammenlagt etter tre runder.

DKM har alltid et veldig bra startfelt, men var ekstra mange av de beste med på dette løpet med 68 førere. EM-finalen går på samme bane om to uker, så mange benyttet helgens løp som viktig test.

En liten bekreftelse er topp 20 resultatet fra kvalifiseringen hvor det var førere fra 11 forskjellige nasjoner, og «eneste og beste tysker» blant topp 20  ble nummer 17.

Som alltid var spenningen stor før løpet da alle banene er nye for Dennis, og man har under DKM kun fem treningspass på fredag til å finne ut av bane og oppsett.
Genk er en teknisk bane med et spesielt feste, som gjorde testdagen veldig krevende ettersom teamet slet veldig med å finne riktig chassis innstillinger.

Løpet kort oppsummert:

-Tidkjøringen ga en 8 tid.

-I innledende heat ble det mye testing av utstyr og oppsett, og Dennis måtte jobbe med detaljer:

-I heat 1 kjørte Dennis inn til en fantastisk 1 plass.

-I heat 2 ble det 4 plass med en forgasser som ikke fungerte optimalt.

-I heat 3 ledet Dennis når det var igjen 2 runder, men ble pushet av og måtte kjøre seg opp igjen til 4 plass.

-I finale 1 ble det seier fra 5 startspor!
Dennis fikk en god start og overtok ledelsen etter runde 2, og ledet resten av finalen.

-I finale2 ble det en 2 plass fra Pole Position.
Her ble det gjort endringer på chassiet som gjorde at Dennis slet med festet, og ikke klarte å holde høyt nok tempo til å vinne.
Men klarte allikevel å bli nr 2.

Nok en fantastisk helg hvor Dennis igjen bekrefter at han har stabilisert seg i toppen til tross for at han er nybegynner.
Han ligger fortsatt på 2 plass sammenlagt i DKM med 2 løp igjen, men knappet igjen inn på lederen sammenlagt.

Siste helgen i juli er det EM-finalen, som også er på Genk, så dette var en meget god testhelg for Dennis før denne finalen.

Dennis ligger nå på 5 plass sammenlagt i EM og det er kun 9 poeng opp til 2 plass og 20 poeng til lederen. Det skal deles ut 43 poeng i finaleløpet, så alt er mulig.