Nytt godt løp av Lindland

R_Lindland_16_09_1
Roar Lindland gjorde nok et godt løp i Porsche Supercup da han kjørte inn til en ellevteplass på italienske Monza søndag.

 

Blant de faste sjåførene i Porsche Supercup ble det en niendeplass, ettersom to av de på plassene foran nordmannen var gjesteførere som normalt sett kjører den italienske Porsche Cup’en, og dermed det sju poeng på Lindland som nå ligger på en trettendeplass sammenlagt i mesterskapet.

 

– Ja, dette var en veldig god helg. Bilen har vært bra hele helgen, og det så veldig bra ut på kvalifiseringen da alle hadde vært utpå med sitt første sett med dekk. Men mot slutten fikk jeg det ikke helt til og dermed ble det 16. startposisjon. Men jeg visste jeg hadde mer inne for løpet.

 

I et dramatisk løp, hvor det faktisk var to rullinger, hadde Lindland en god start og endte til slutt som nummer elleve.

 

– Tempoet var veldig bra i løpet, og min beste rundetid var bare 0,5 sekunder bak Matteo Cairoli, som vant løpet. Og jeg hadde en bedre rundetid enn Mathieu Jaminet, som ligger på tredjeplass sammenlagt. Og det til tross for at jeg faktisk tapte et par tideler i den siste sektoren på min beste runde. Det å kjøre på Monza er ikke enkelt. Det går svært fort og det er små marginer, forklarer Lindland.

I Porsche Supercup gjenstår det nå to løp, som begge kjøres på Circuit of the Americas utenfor Austin i Texas den 22. og 23. oktober. Før den tid skal Roar i aksjon i den franske Porsche Carrera Cup på Le Mans allerede til helgen.