Nytt GT-løp for Sørlie

ascari-4.jpgFørstkommende helg stiller Stian Sørlie til start i andre runde av ADAC GT Master med sin Ascari. Løpet kjøres i Assen, nordvest i Nederland. Stian er ikke mer beskjeden enn at han denne gang satser på pallplassering.

Første runde i mesterskapet på Oschersleben endte jo som kjent med et brutt løp og en 7. plass, noe som tross alt var et godt resultat for både bil, team og fører i debutløpet. Stian vet at helgens målsetting kan vise seg å bli tøff, men Stian Sørlie liker å sette seg ambisiøse mål!
Teamet har de siste ukene gjennom flere testdager gjort endringer på bilen som skal gjøre denne mer konkurransedyktig. Det at Assen også er en rask bane med mye raske svinger, bør også tale til Ascari og Stians fordel, da bilen er lettere enn mange av konkurrentene.
-Jeg gleder meg til å kjøre GT Masters igjen. Det er moro å kjøre kortere løp igjen etter to år med bare langdistanse. Helgens løp varer en time og her er det «bånn gass hele veien» med førerbytte midtveis. Mesterskapet har kanskje det høyeste nivået blant alle GT3 mester skapene, så her har jeg virkelig sjansen til å få vist meg frem selv om jeg aldri har kjørt på Assen banen. Allikevel, håper jeg å hevde meg høyt oppe allerede i kvalifiseringen. Bilen har fortsatt en del utvikling igjen, og jeg krysser fingrene for at dette ikke skaper for mye utfordringer for oss. Det at det gjenstår utvikling er jo en del av spenningen ved å være med på nye prosjekter. Målsettingen om en pallplass er en felles målsetting for hele teamet, så her kommer alle til å yte 110 %, avslutter en tent Stian Sørlie.