Nytt GT-løp for Stian

s_sorlie_ascari.jpgFørstkommende helg stiller Stian Sørlie til igjen til start for Team Leipert og Ascari i den 5. og 6. runden av ADAC GT Masters. Løpet går på Hockenheim, rett utenfor Frankfurt.

Hockenheim er en svært rask bane, og ble blant annet brukt som arena for Tysklands Grand Prix i fjorårets Formel 1.

Så langt har resultatene i mesterskapet med Ascari og Team Leipert vært litt under forventning for Stian Sørlie, men nå har de fått mer turtall på motoren, hvilket betyr enda mer hestekrefter. Samtidig kommer også Spydeberg-gutten med svært god selvtillit etter bra kjøring under 24 timers løpet Nürburgring for 14 dager siden. Dette gjør at Team Leipert og Stian Sørlie igjen har en pallplass som målsetting før helgens løp. Dette skal være oppnåelig, men da skal det meste klaffe. Teamet har fortsatt utfordringer med ABS-systemet og Traction kontrollen på deres Ascari KZR-1 GT3, og dette er nok ikke helt på plass før Eurospeedway som er neste løp i mesterskapet.

-Jeg gleder meg til å kjøre igjen i ADAC GT Masters. Her er det alltid masse action og tette fighter. Jeg håper virkelig at vi denne gangen kan være med og kjempe om en topplassering. Med mitt motto om at andreplassen er første taperen, så er det klart at jeg ikke ønsker å kjøre for 4 og 5 plasser. Når det er sagt, så er teamet helt nytt, og vi har mye å jobbe med. Vi har gjort mye og mye gjenstår, men jeg synes dette begynner å se virkelig bra ut, sier Stian Sørlie på telefon fra Tyskland.