Nytt sterkt resultat av Dennis Olsen

dennis1-12.jpgDennis Olsen fra Våler har igjen levert et kjemperesultat i den internasjonale gokart-sporten. Under løpet Supernational XIV i Las Vegas vant han to heat, og hadde dermed beste startspor i selve finalen av 80 deltakere. Da målflagget gikk var han få centimeter bak vinneren Joe Queiros.

Med denne andreplassen har 14-åringen levert en knallsterk høstsesongen det står respekt av. Seier i Tyskland og andreplasser både i Monaco og Italia taler sitt tydelig språk.

I Las Vegas satte Dennis standaren allerede under fredagens tidskjøring, der han ble tredjemann totalt av 80 deltakere. Han vant så det første heatet, men hadde litt trøbbel med forgasseren i den andre og ble fjerdemann. Så vant han igjen det tredje heatet og fikk med det det beste startsporet i selve finalen.

Han tok også starten i finalen søndag og ledet de fem første rundene. Så ble han forbikjørt og ble litt stengt ved den manøveren og falt ned til femteplass. Etter noen runder var han hele 2.5 sek bak lederen. Men, Dennis hadde ikke tenkt å gi seg så lett, og kjørte seg igjen frem til ledelse. Fire runder før mål kom imidlertid Joe Queiros seg igjen forbi, men Dennis fulgte ham som en skygge til mål.

På sine to USA-turer i år står Dennis dermed bokført med en seier og en andreplass.

– Dette er nok et resultat vi er kjempefornøyd med. Jeg synes Dennis har levert meget sterk kjøring og nå har han endelig etablert seg i toppen i KF3-klassen internasjonalt, sier pappa Roy Espen Olsen.

Førstkommende helg blir Dennis å se under Solberg Extreme motorshow i Telenor Arena. Og juleferie blir det ikke ennå. Om fjorten dager kjører han løp i Barcelona.