Nytt styre i Fjord Motorpark Eiendom AS

Fjord
Generalforsamlingen i Fjord Motorpark Eiendom AS valgte torsdag et nytt styre med høy spesialkompetanse som dekker et bredt fagområde. Allerede i går hadde styret sitt konstituerende styremøte.

Nytt styre består av følgende:

Styreleder Bjørn Bugge. Kjent fra utallige foredrag og debatter om regionens næringsutvikling. Utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med bred ledererfaring fra offentlig virksomhet, bank og fra akademia, hvor han også har forelest innen bedriftsutvikling, markedsføring, strategi og styrearbeid. Bugge er en meget erfaren styreleder med over 20 års styreerfaring fra en rekke ulike bedrifter

Styremedlem Arvid Grimstvedt, adm.dir i Haugland Industri. Grimstvedt representerer eierklubbene og er styreleder i morselskapet Fjord Motorpark AS.

Styremedlem Nina Iversen, professor i reiseliv ved BI. Iversen har mange års erfaring fra forskning innen reiseliv.

Styremedlem Stig Bakke, günder og ingeniør i oljeservicesektoren (bl.a. tidligere Bakke Oil Tools). Er

også motorsportutøver.

 

Styremedlem Bjarne Hareide, partner i Lac og adm.dir. i New Media Network AS, konsulentfirma innen strategisk ledelse i mediebransjen. Hareide har et bredt nettverk i næringsliv og politikk.

Styremedlem Arve Hæreide, advokat med praksis i Bergen. Hæreide har sitt arbeidsfelt innen skatterett, selskapsrett, eiendom, m.m. Har nær relasjon til eiendomsinvestorene som Fjord Motorpark har innledetet samarbeider med.

Styretrainee fra Haugesundsregionens Næringsforeningen sitt styreprogram, Eva Svendsen Strand.

Svendsen Strand er prosjektleder i Mediehuset Haugesunds Avis. Begynner i ny stilling i januar 2014 som avdelingsleder for kommunikasjonsbyrået Zpirit AS.

Bak Fjord Motorpark står 35 frivillige organisasjoner og klubber med over 3.000 regionale medlemmer.

Prosjektet er organisert i to aksjeselskap. Fjord Motorpark AS og Fjord Motorpark Eiendom AS. Det er i det siste selskapet investeringer og bygging av fasiliteter vil finne sted, og som kan gi synergier med næringsutvikling.