Nyttårshilsen fra presidenten

Da skriver vi 2022, et nytt år med nye muligheter, nye utfordringer og en mulighet til å vise alle hva vi virkelig er gode på. Til tross for at vi hadde håpet at 2021 skulle være det siste året med Korona utfordringer, tar vi nå med oss nye utfordringer inn i 2022, men vi kan dette med korona nå, og har erfaring.

 

Det som er hyggelig å konstatere er at 2021 ikke ble så store utfordringer som vi fryktet. Driftsmessig, resultatmessig og prestasjonsmessig har vi virkelig satt bilsport Norge på kartet, atter en gang, takket være våre fantastiske utøvere, frivillige funksjonærer og den innsatsen som dere har lagt ned i et vanskelig år.

 

Her er det for meg også viktig å nevne vår fantastiske administrasjon, som har klart både å holde åpent for dere, avviklet mange og store arrangementer, og det uten at dere har merket det i negativ retning. Jeg vil her nevne at avviklingen av 2021 Bilsportgalla på Hellerud, som var et fantastisk arrangement. Dette er et av de største og definitivt et av de beste arrangement vi har hatt. Med nesten 800 deltakere på Bilsportgallaen, mange som fikk sine utmerkelser (ingen nevnt, ingen glemt), var det ingen som ikke var fornøyd, og igjen, tusen takk for et fantastisk arrangement.

 

Så ser vi 2022 som det store året, hvor vi atter en gang jobber med det for øyet, at Korona ikke skal sette noen demper på utviklingen av både arrangement, løp, innsats, og vi kan i år også glede oss over at det skal arrangeres VM i Rallycross på Lånke, noe i alle fall jeg gleder med stort til. Jeg håper også alle dere som i fjor var med å sikre utallige arrangement, og forhåpentligvis vil være med også i år for å sikre at vi skal klare alle mål med både mesterskap og arrangement. Jeg glemmer heller ikke alle frivillige, som vi er helt avhengige av, Norsk Bilsport fungerer ikke uten dere og dere er grunnfjellet vårt, og det er mange av dere, tusen takk for innsatsen i 2021.

 

Vi må, som alle andre, satse på mest mulig «normal drift» i år, og da er det dere som er i fokus, deltakerne bare krydrer tilværelsen for oss alle. Det vi må gjøre i år er å fortsette og forbedre oss, holde sporten samlet, ikke lage utfordringer som vi selv må bruke tid på å løse opp i, men satse på at alle skal være med, alle skal kunne delta, alle som vil skal kunne ta del i den fantastiske utviklingen vi ser foran oss.

 

Jeg vil derfor ønske dere alle sammen et RIKTIG GODT NYTT Motorsports-ÅR, samt takke dere alle kjære klubber, arrangører, deltakere, funksjonærer for en kjempeflott innsats i kanskje det verste pandemi året vi så langt har sett, og bare håpe at vi har det bak oss. Lykke til fra oss til dere, vi sees på banen ….


Finn Eirik Eilertsen
President
Norges Bilsportsforbund