Offentliggjøring av Team Norway og iRacing-løp

Torsdag 8. april skal vi offentliggjøre årets landslag, og inviterer samtidig til et iRacing-løp for alle som vil delta.

Uttaket av Team Norway 2021, Norges raskeste landslag, har blitt utsatt på grunn av pandemien og mye usikkerhet blant utøverne, men torsdag den 8. april klokken 18.00 blir landslaget offentliggjort på en live-sending på Facebook-sidene til Norges Bilsportforbund.

I tillegg blir det litt faglig innhold, før alt avsluttes med et iRacing-løp, der alle som vil kan delta.

-Vi skulle egentlig hatt en stor vårsamling med massevis av utøvere i år, men den har vi vært nødt til å avlyse på grunn av pandemien. I stedet for en vårsamling inviterer vi derfor til en «live-samling» med offentliggjøring av landslag, litt faglig innhold og et virtuelt billøp til slutt. Vi får blant annet besøk av Christian Krognes som skal fortelle hvordan han forbereder seg til billøp, og Jan Åge Asgrimsplass skal vise oss noen lure oppvarmingsteknikker, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.

Det eneste som kreves for å delta i det virtuelle billøpet er at du har iRacing. Her har man muligheten til å konkurrere mot flere av Norges beste i simracing, og løpet vil også bli vist direkte.

-Det blir et prestisjefylt løp med forhåpentligvis mange gode, men vi oppfordrer alle som vil til å melde seg på. Det er mye å lære av å være med på et sånt løp, og det er helt gratis, sier Atle Gulbrandsen.

Mer informasjon om bil og bane kommer senere. Alle som vil delta i iRacing-løpet må sende en mail til atle.gulbrandsen@bilsport.no før den 6. april, også får de tilsendt et passord og mer info etter hvert. Men vi kan allerede nå avsløre at det skal kjøres på Spa med GT3-biler, men mer info om kval osv. kommer senere.