Offroad-sesongen er i gang!

offroad_12_mai.jpgI strålende solskinn startet årets Formula Offroad sesong på Matrand i Eidskog i helgen. En av dem som imponerte var Pål Blesvik (bildet) fra NMK Arendal.

Arrangøren Formula Offroad Norway (AMCAR) hadde lagt flotte, tekniske baner som krevde mye av førerne. Lista ble løftet litt til andre løp hvor spesielt de siste banene hadde helt loddrette avslutninger.
I begge klasser var det hard kamp om pallplassene, mens førerne lenger ned på listen stort sett var preget av tekniske problemer med bilene. De tre første i hver klasse byttet plasser gjennom løpet, men tilslutt sto Roar Johansen (AMCAR Formula Offroad) og Ketil Johnsen (KNA Telemark) igjen som vinnere begge dager.

I Unlimited var det Arne Johannessen (AMCAR Formula Offroad) som var nærmest Roar, mens Martin Michaelsen (NAF Utkanten Offroad) tok 3. plass begge dager. Martin slet med tekniske problemer i hele 2011 og blir en mann å regne med i år nå som redskapen er i orden.

I klasse Modified tok Jørgen Paulsen (NMK Arendal Offroad) 2. plassene foran overraskelsen Pål Blesvik (bildet) også han fra NMK Arendal Offroad. Pål er en kjent ringrev fra Biltrial, men har i år konvertert bilen til å passe inn i Formula Offroad. Med denne debuten er det ikke lenge før vi ser Pål på toppen av pallen.
Neste løp i Norgescupen kjøres på Oppdal i månedsskiftet juni/juli, men før dette reiser førerne til Uppsala i Sverige for årets første runder av NEZ Championship.

Mer informasjon: www.formulaoffroad.no