Ole Henry Steinsholt NEZ-mester i Crosskart 125 ccm

Ole Henry Steinsholt1Siste løpet i NEZ-mesterskapet i Crosskart ble kjørt på Nysumbanen i Danmark 13.-14. august og det ble hele 5 medaljer til Norge.

Ole Henry SteinsholtOle Henry Steinsholt vant den beinharde 125 klassen i Danmark og tok dermed norges eneste gullmedalje sammenlagt i dette mesterskapet. Nicolai Haldammen kapret bronsen. Sølvet gikk til Max Johansson (S).

Kim LorentzenI 650 klassen tok Kim Lorentsen fjerdeplass i Danmark og med det bronse sammenlagt bak sølvinner Jimmy Walfridsson (S) og gullvinner Mads Pedersen (DK).

I 85 klassen vant Noel Eliasson (S) i Danmark foran Karl Peder Nordstrand og Marius Solberg Hansen, og slik ble medaljefordelingen også, med sølv og bronse til Norge.