Ole Martin Lindum favoritt i Camaro Cup

camaro_cup_falkenberg0904005_460.jpgHan er langt mer kjent i Sverige enn i Norge, men nå skal han endelig få vist sine ferdigheter for det norske publikummet. For Ole Martin Lindum blir helgens Våler Race Days superviktig i kampen om seieren i publikumsfavoritten Camaro Cup.

Ole Martin Lindum fra Sætre på Hurum har en lang karriere bak seg på bilsportsbanen. De siste årene har han vært en av de aller mest suksessrike i den svenske Camaro Cup. Han har vunnet cupen fire ganger – i 2001, 2002, 2005 og 2006. Han endte på 4. plass i fjor og 6. plass i 2007. I år leder han cupen før de to løpene på Vålerbanen førstkommende helg.

De store amerikanske bilene med brummende V8-motorer er en publikumsfavoritt når de kommer både fire og fem i bredden så blårøyken står rundt dekkene. Nå skal også det norske publikummet få oppleve denne spektakulære klassen på Vålerbanen, og det med en nordmann i fremste rekke.

-Jeg kan nesten garantere at Camaro Cup vil bli den mest underholdende klassen på Vålerbanen. Det er skikkelig tøff racing med store muskelbiler, sier STCC-fører Tommy Rustad.

Ole Martin Lindum har så langt i år kjørt inn 169 poeng i cupen. Han har åtte poengs ledelse til Anders Brofalk. Magnus Krokström på tredjeplass er 27 poeng bak nordmannen.

Gratis inngang
Camaro Cup kjører to løp på Vålerbanen, og på fredag kan publikum få med seg denne underholdningen helt gratis. Det er kun på lørdag det er billettsalg på banen. Camaro Cup kjøres sine løp på fredag klokken 17.45 og klokken 14.40 på lørdag.

Også på søndag vil det være gratis for publikum på Vålerbanen. Da arrangeres det trening på banen, og mange racingførere vil benytte seg av dette. Det blir kjøring både med biler og gokart. På gokartbanen kan publikum også selv forsøke seg med såkalte utleiekarter.

Mer om Våler Race Days