Oljesøl ødela for Stian Sørlie

sorlie.jpgEtter strålende kjøring i 10 timer i 24-timersløpet på Nürburgring i Tyskland, endte Stian Sørliei autovernet og med påfølgende rulling i sin BMW Z4 M Coupe etter å ha kjørt i oljesøl i utgangen av en sving.

Stian Sørlie og hans makkere Claudia Hürtgen, Richard Göranssson og Jörg Viebahn hadde da kjørt seg helt opp i toppen og lå og vekslet mellom første og andre plass i det 250 biler store startfeltet. Bilen var ikke lenger kjørbar, og Stian Sørlie fikk også, på grunn av den kraftige kollisjonen, helsemessig startforbud i den andre bilen han var satt opp i med verdensstjernene Jörg Müller, Augusto Farfus og Fredrik Ekblom.

-Dette var utrolig surt. Vi kjørte kjempebra. Bilen fungerte perfekt, temaet fungerte perfekt og alle førerne leverte på høyt nivå. Det å treffe oljesøl er rett og slett bare uflaks, og noe av det som kan skje i et så stort billøp. I den hastigheten jeg hadde, var det helt sjanseløst å holde bilen på banen. Det er også veldig tøft utpå her. Jeg tror at over 100 biler har brutt løpet, og alle favorittene unntatt en er også ute», sier en skuffet, men fattet Stian Sørlie.

Årets 24timers løp på Nürburgring samlet flere hundre tusen tilskuere og var en fantastisk folkefest rundt hele den 25 km lange løypa.