Styringsgruppen

Sportssjef: Atle Gulbrandsen

Atle Gulbrandsen er engasjert som konsulent i en 50% stilling som sportssjef for NBF Talentutvikling. Atle har vært bilsportutøver siden 1992, og har siden 2005 kjørt semiprofesjonelt i det tyske NLS-mesterskapet for Møller Bil Motorsport. Der har han vunnet en rekke løp sammen med teamkamerater som Håkon Schjærin, Kenneth Østvold, Roger Sandberg og Christian Krognes. Atle har også erfaring fra gokart, nasjonal racing og Skip Barber i USA. I 2007 ble han Norgesmester i racing, og han har sammen med Møller Bil Motorsport mottatt Eugen Prisen, motorpressens pris. Atle kommenterer også Formel 1 på norsk TV og jobber som konsulent.

Leder: Roger Moen

Roger Moen er tidligere britisk mester i racing, og kjørte flere sesonger i BTCC, et av de mest prestisjefylte standardbilmesterskapene i verden. Roger har også mange gode resultater fra langdistanseracing, og drev i flere år teamet RM Motorsport, som tok med seg titler på løpende bånd i skandinavisk racing. Roger Moen har mottatt Eugen Prisen, motorpressens pris og er innehaver av Gullrattet, for de mestvinnende bilsportutøverne i Norge. Til daglig er han bilselger for Ford.

Medlem: Tommy Rustad

Tommy Rustad er en av de mest suksessrike bilsportutøverne i norsk historie. Han har 20 forskjellige mesterskapstitler og har blant annet blitt Europamester i rallycross og STCC-mester to ganger. Han har også vunnet privatcupen i BTCC, vunnet Renault Spider Eurocup og testet for Formel 1-teamet Minardi. Tommy har blitt kåret til Årets Bilsportutøver to ganger, han har mottatt Eugen Prisen, motorpressens pris og er innehaver av Gullrattet, for de mestvinnende bilsportutøverne i Norge. Han har også mottatt NBFs fortjenestemedalje i gull, og følger i dag opp sine barn i gokart. Til daglig kjører han tømmerbil.

Medlem: Molly Pettit

Molly Pettit har erfaring som både racerfører, reporter og programleder. Tidligere kjørte hun blant annet Danish Thundercars mot førere som Jan Magnussen. De siste årene har hun hatt all fokus på jobben som reporter i Rally-VM, hvor hun reiser verden rundt for å følge WRC-sirkuset. Molly er spesielt opptatt av jenter i bilsport.