Omkom i karting-ulykke

I forbindelse med at en kartingfører omkom i en ulykke under et stort stevne i Andebu i Sandefjord i dag, har Norges Bilsportforbund følgende offisielle uttalse:

Den 15 år gamle føreren var involvert i en hendelse på banen som endte med et rundkast. Den forulykkede pådro seg omfattende indre skader, og til tross for iherdig innsats av helsepersonell som var på plass ved den forulykkede få sekunder etter hendelsen, sto ikke livet til å redde. Vedkommende ble erklært død på stedet.

-Dette er en fryktelig tung dag for Norsk Bilsport. En altfor ung gutt har forlatt oss så altfor tidlig og våre tanker går først og fremst til de nærmeste pårørende.  I tillegg er det en rekke andre utøvere og funksjonærer som har vært vitner til det hele, og som vi nå ivaretar på best mulig måte. Dette gjøres i godt samarbeid med kriseteam fra Sandefjord kommune, sier Generalsekretær Hallgeir Raknerud i Norges Bilsportforbund.

Løpet i Andebu var et stort arrangement med over 200 deltakere og arrangør var NMK Andebu. Løpet og all videre kjøring ble stoppet da ulykken inntraff.