Online-trening med NBF Talentutvikling

Tirsdag 24. mars klokken 19.30 inviterer NBF Talentutvikling alle bilsportutøvere til en online-trening med Bilsportforbundets fysiske trener Jan Åge Asgrimsplass.

Treningen vil foregå på NBF Talentutvikling sine Facebook-sider www.facebook.com/nbftalentutvikling.

Bakgrunnen for den noe spesielle treningen er selvsagt koronaviruset, som gjør at årets siste tirsdagstrening med NBF Talentutvikling ikke kan gjennomføres som planlagt. Derfor blir det online-trening i stedet.

-Vi er inne i en spesiell tid, og vi forsøker derfor å gjøre det beste ut av situasjonen. Mange bilsportutøvere bruker nå mye tid på e-sport, noe som kan være veldig nyttig. Vi har også sendt ut treningsprogrammer for hjemmetrening til alle landslagsutøverne, og lagt ut treningsvideoer på Facebook. Nå drar vi også i gang med egen online-trening, forteller sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.

Jan Åge Asgrimsplass er den som skal arrangere online-treningen. Jan Åge er fysisk trener for NBF Talentutvikling og Team Norway, og er utdannet trener fra Høyskolen Kristiania. Fra tidligere er han Norgescupvinner i gokart og har også jobbet på Olympiatoppen.

Jan Åge har allerede lagt ut en treningsvideo på www.facebook.com/teamnorwaynbf, og flere vil komme i tiden fremover.

-Vi håper mange blir med på online-treningen tirsdag kveld klokken 19.30. Den er åpen for alle, og det hadde vært moro om mange også tar bilder eller video av seg selv mens de trener, slik at vi kan skape litt ekstra oppmerksomhet rundt den alternative treningen.