Opp og ned for Isachsen i Los Angeles

S_Isachsen_14_sep2
Det ble både oppturer og nedturer for Sverre Isachsen i helgens to rallycrossløp i Los Angeles. Nedturen var da han ble påkjørt lørdag, mens oppturen kom i form av en fjerdeplass på søndag.

 

To løp av Red Bull Global Rallycross ble kjørt i havna i Los Angeles denne helgen, og Sverre Isachsen viste allerede fra første trening at han var å regne med. Han var stadig blant de raskeste både på trening, kvalifisering og i de innledende heatene.

 

– Vi har gjort noen endringer på min Subaru siden det siste løpet, og det fungerte godt. Bilen var veldig bra i helgen og banen passet meg bra, forteller Sverre Isachsen.

 

Subaru-føreren startet fra den andre raden i lørdagens finale og hadde en god start. Men inn mot den andre svingen ble han påkjørt og måtte kaste inn håndkleet. Scott Speed vant lørdagens løp.

 

– Ergelig at dette skulle skje igjen. Jeg føler det har skjedd for mange ganger denne sesongen. Men ettersom det var et nytt løp på søndag var det bare å se fremover.

 

På søndag startet Hokksund-karen enda bedre. Han var nest raskest i kvalifisering og vant sitt innledende heat. Også finalen gikk bra, og til slutt endte Isachsen på en fjerdeplass. Rhys Millen vant søndagens løp.

 

– Jeg er ganske godt fornøyd med fjerdeplassen, selv om det er litt med dømmingen her jeg stusser litt på. Men vi er inne i en god flytsone nå, og jeg ser frem i mot det neste løpet i Seattle som går allerede til helgen.