Oppvisning av Andre Falkenhaug

a_falkenhaug.jpgAndre Falkenhaug (21)  fra KNA Varna sto nærmest for en oppvisningskjøring i regnvær, da han fra siste startspor kjørte seg frem til seier i Seven Racing på Rudskogen søndag.

Det første løpet måtte han bryte, men med seier i det andre tok han over NM-ledelsen.
Det var imidlertid en litt skuffet Andre Falkenhaug som ble poengløs i det første løpet. Men, alle kunne se at han hadde problemer i det løpet. Han knivet lenge med Daniel B. Nordgård og klarte til slutt å ta seg forbi, og opp på tredjeplass. Men, få runder før mål skled han av banen og måtte bryte.

– Jeg synes ikke jeg hadde den samme effekten ut av svingene, men jeg hadde også problemer med å få bilen i gir, sa en skuffet og forkjølet Andre Falkenhaug.

Foran det andre løpet satte regnværet inn på Rudskogen, og da skulle Andre vise seg fra en helt annen side. Fra sin tid som gokartkjører ble han ofte kalt «Regnmesteren». Og et mer passende navn finnes vel neppe. I det 25 biler store feltet, startet Andre helt bakerst, og begynte med en gang å hente inn de foran seg. Over mål var det ingen tvil. Andre Falkenhaug tok en overlegen seier.

Og med seieren tok han over ledelsen i NM-sammendraget etter fire kjørte runder. Teamkompis i RM Motorsport, Erik Hellum kjørte inn til en tiendeplass i det første løpet, etter en snurring. Han snurret rundt også i det andre løpet, men kjørte imponerende inn til en fjerdeplass. Det første løpet vant Knut Harald Henriksen.