Oslo Motor Show: Ny besøksrekord

Nesten 42.000 personer var innom Oslo Motor Show på Lillestrøm sist helg. Forrige publikumsrekord ble satt i fjor, og var på 40.600 gjester. Messegeneral Tommy Larssen er svært tilfreds med det. Han takker spesielt de frivillige som har bidratt.

 

Publikumsinteressen har økt jevnt siden det første motorshowet for åtte år siden. Den gang gikk 22.500 bil- og motorentusiaster gjennom inngangsdørene på Norges Varemesse. I år kom nesten dobbelt så mange. 2017 er tredje år på rad at besøkstallet ligger over 40.000.

 

– Den viktigste årsaken til framgangen er alle de frivillige som hver på sin måte bidrar til arrangementet. Ikke minst de som bruker tusenvis av timer og mye penger på å bygge flotte kjøretøy, som de i sin tur låner ut til oss. Det er mange hundre entusiaster som er involvert på forskjellige måter. Ikke bare stiller de opp, men de har også utviklet og forbedret seg fra år til år slik at messen har blitt stadig bedre og mer spennende, forklarer Tommy Larssen som er prosjektleder for Oslo Motor Show.

 

Han trekker også fram nødvendigheten av å ha lojale sponsorer, samarbeidsparter og en entusiastisk og kompetent stab rundt seg.

 

– Uten disse fantastiske folkene, hadde det ikke vært mulig å realisere et slikt arrangement, avslutter Larssen. Han får imidlertid ikke hvile på laurbærene så lenge. Neste års messe er allerede under planlegging, og arrangeres 26. – 28. oktober.