Østberg fortsetter i Citroën

WRC ARGENTINA 2014

Mads Østberg og hans kartleser Jonas Andersson vil fortsette i Citroëns fabrikksteam i rally-VM neste år.

Citroën vil med andre ord satse på samme førere som i år. Kris Meeke er som kjent også klar for neste år.

I Rally Monte Carlo vil det være Sebastien Loeb og Meeke som vil være nominert for å kjøre for poeng i team-mesterskapet, mens Mads kjører en tredje DS 3 WRC. Men fra Rally Sweden er det Mads Østberg og Kris Meeke som vil være Citroëns førere i team-mesterskapet.

– Jeg er veldig glad for å ha fått fornyet tilliten for neste år, og jeg gleder meg noe utrolig til å fortsette å kjøre for teamet! Dette teamet har så mye erfaring og jeg lærer noe nytt hele tiden. Sesongen i år har vært brukt til å lære både bil og ny kjørestil, samt utvikling av ny bil for 2015. Nå skal jeg bygge videre på alt jeg har lært, og jeg er sikker på at vi kan se fram mot en spennende sesong, sier Mads Østberg!

Med Andreas Mikkelsen i Volkswagen er Norge dermed sikret to rallyførere i fabrikksteam også neste år.