Østberg klar for Rally Aurskog/Høland

2013 Rally Mexico
Lørdag stiller Mads Østberg og Jonas Andersson til start på Aurskog/Høland Rally med sin Ford Fiesta RS WRC fra Adapta Motorsport.

 

Aurskog/ Høland Rally er årets 5 NM-løp, og ettersom Mads stiller til start i WRC klassen og ikke kan ta poeng i NM, er det totalseier som er målet:

 

– Gleder meg virkelig til å kjøre Aurskog/Høland igjen, sier Mads. – Jeg har jo vunnet her tre ganger tidligere og vært på pallen 5 ganger, så forhåpentlig vis skal det være mulig å kjøre for seier i år, selv med Akropolis Rally så vidt unnagjort! Det er alltid moro å kjøre NM-runder og Aurskog/Høland Rally er vel det nærmeste jeg kommer hjemmebane!

 

Rundt 100 biler stiller til start på lørdag og skal kjøre totalt 11 fartsetapper. Første bil stikker av gårde kl 10:00. Løpet har base på Biksrud Næringspark på Bjørkelangen. For mer info om Aurskog/Høland Rally, se løpets hjemmeside www.ahrally.no . Det blir også fyldig live dekning på radio, det finner du mer info om her www.rallynm.no .

 

Mads og Jonas starter dagen med et kort treff med alle debutanter og juniorer, hvor målet er å gi dem en liten ”boost” og noen gode råd på veien for Aurskog/Høland Rally til sjåfører og kartlesere.

 

Gjennomkjøring starter fredag ettermiddag, og første prøve starter kl 10:00 lørdag morgen.