Pressemelding: Østberg satser i Ungarn

Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen har inngått en avtale med Tagai Racing Technology (TRT) og Citroën om å kjøre det ungarske rallymesterskapet i år.

Mads og Torstein vil kjøre den nye Citroën C3 Rally 2-versjonen, og var allerede i fjor i Ungarn for å teste sammen med teamet.

-Jeg er glad for å ha fått til denne avtalen med Citroën og TRT i Ungarn. Jeg er trygg på deres arbeid og satsing, og ser på utfordringene på de ungarske veiene med spenning, sier Mads Østberg.

Citroën Rally Team Ungarn skal ta fatt på sin tredje sesong i det ungarske mesterskapet, og er selvfølgelig svært fornøyd med å ha fått den regjerende norske verdensmesterduoen i WRC2 på sitt team. Planen er at de etter hvert skal kjøre den nyutviklede Citroën C3 Rally 2-versjonen. Mads Østberg har vært trofast mot Citroën siden 2014

Ungarsk rallysport er nok ukjent for de fleste nordmenn, men vi minner om at landet har et godt EM-løp, Rally Ungarn, som ble vunnet av Andreas Mikkelsen og Ola Fløene i fjor, mens Oliver Solberg kjørte inn til 4. plass.