Overlegen seier til Dennis Olsen

Dennis Olsen kjørte inn til en andre- og førsteplass i helgens to løp i Porsche Carrera Cup Deutschland på Norisring. Søndagens løp vant han med god margin.

Dermed øker Team Norway-føreren ledelsen i mesterskapet, og leder nå med 31 poeng på Nick Yelloly.

-Dette har vært en fantastisk helg. Jeg følte fra første meter at jeg var raskest, og det resulterte også i pole position i begge løpene, forteller Dennis Olsen.

I lørdagens løp hadde ikke Dennis en helt perfekt start, og ettersom pole position var plassert til høyre i banen, mens første sving går til venstre, så klarte Nick Yelloly å lure seg forbi. Olsen jaget Yelloly gjennom den trange gatebanen i hele løpet, men Yelloly gjorde ingen feil og 21-åringen fra Våler i Østfold måtte ta til takke med en andreplass.

-Jeg kunne ha kjørt fortere enn Yelloly, men jeg kom meg ikke forbi. Jeg var nære et par ganger, men det er vanskelig å kjøre forbi på en gatebane som Norisring.

I søndagens løp var starten til KNA Varna-føreren perfekt og han gikk opp i ledelsen. Etter dette var han aldri truet, og han vant til slutt løpet med hele 4,5 sekunder – noe som er en stor margin i Porsche Cup.

Michael Ammermüller, som leder Porsche Supercup foran Dennis Olsen, og som lå på en andreplass i det tyske mesterskapet foran dette løpet, måtte bryte. Dermed er det nå Nick Yelloly som ligger på andreplass i mesterskapet bak Dennis.

Nå blir det et par dager hjemme i Våler for Porsche Junior-føreren, før det er klart for Porsche Supercup på Red Bull Ring kommende helg. Dennis kjørte nylig inn til seier på Red Bull Ring i det tyske mesterskapet, og håper på seier også i Porsche Supercup.

-Jeg er i flytsonen om dagen, og de tøffeste konkurrentene i Porsche Supercup slår jeg i det tyske mesterskapet. Da bør det være mulig å slå dem i Porsche Supercup også, avslutter Dennis Olsen.