Overveldende støtte til Larsen

F_T_Larsen_Hurum 15
Det gikk galt da Frank Tore Larsen og Torstein Eriksen kjørte deres Ford Fiesta R5 inn i en fjellvegg under Hurumsprinten sist helg. Søndag morgen så det ut til å bli en lengre rallypause, men det var før konkurrent Brynildsens enorme engasjement startet.

Lørdag 18. april var det klart for sesongens første grusrally. Hurumsprinten på Filtvet hadde en etappe som skulle kjøres fire ganger, en svært krevende etappe med mye hardt rundt veien. Det skulle Ford-fører Frank Tore Larsen få merke, da det gikk galt på SS1.

Etter å ha oppnådd svært høy hastighet, ble innbremsingen mot en skarp høyresving feilberegnet og Larsen hadde ingen sjanser til å styre bilen igjennom svingen. Det endte med et kraftig møte med fjellveggen i nesten 100 km/t, og guttene forstod fort at bilen hadde fått hard medfart. Løpet var over før det hadde begynt, men værre var det at det kun var noen dager til neste NM-løp.

Søndag morgen kom den tunge avgjørelsen fra Larsen Motorsport: Det blir ikke Rally Sørland og det er uvisst hva som skjer med resten av sesongen. Deretter begynte konkurrent og kamerat Eyvind Brynildsen sitt enorme engasjement. Han startet en innsamlingsaksjon slik at arbeidet med bilen kunne begynne allerede søndag kveld, men ikke nok med det. Han ringte også Frank Tores sjef og skaffet Steinberggutten fri med sponset lønn fra arbeidsgiver RøhneSelmer påfølgende uke, slik at sistnevnte kunne konsentrere seg om bilen.

STATUS: Det vil bli gjort et forsøk på å klargjøre bilen til førstkommende helgs NM-runde! Ingen ting er sikkert og Frank Tore sa mandag til NRK at det var ca 50-50 % sjanse for at bilen blir klar. Vi har ikke ord som beskriver hvor takknemlige og rørt vi er over all støtte, ikke bare fra Brynildsen, men også fra alle andre i miljøet som sender meldinger og bidrar økonomisk slik at vi kan gjøre et forsøk på stille til start i Kristiansand!

Hør NRK Buskerud sitt radioinnslag med Frank Tore, Torstein og Eyvind her:
http://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-buskerud#t=45m54s

Mandag formiddag var det også stor medieoppmerksomhet rundt Eyvind Brynildsens innsamlingsaksjon. Les NRK-artikkel her: http://www.nrk.no/ostfold/rallykjorer-samler-inn-penger-til-konkurrent-1.12318592

Larsen Motorsport kommer med ny oppdatering senere i uken, og skal gjøre et kanonforsøk på å få bilen klar til NM-runden Rally Sørland. Tusen takk til alle som viser sin interesse og støtte!