Påkjørt og skuffet

krohn_02_11.jpgAnders Krohn startet fra femte startspor, lå lenge på 3. plass, men ble påkjørt etter halvkjørt løp i årets andre runde i Indy Light serien i USA.

Anders Krohn ble nummer ni i årets andre av totalt 13 runder i Indy Light serien. Løpet ble kjørt seint søndag kveld norsk tid på Barber Motorsportspark i Alabama.

-Jeg fikk en god start og bremset meg forbi amerikaneren Conor Daly og Argentineren Esteban Guerreri, forteller Krohn.
Dermed var Krohn oppe på pallplass i sitt andre offisielle Indy Light løp, men etter 20 av totalt 40 runder fikk han merke at konkurransen på dette nivået er tøff.

-Etter et uhell kom Safety Car kom på banen. Jeg fikk en bra omstart, men sjåføren bak meg, James Winslow fra England, bestemte seg for å bombardere meg inn i banens hårnål. Jeg måtte unnvike ham og ved å gjøre dette fikk jeg også Conor Daly forbi meg, sier en skuffet racingsjåfør, men det var ikke slutt med det..

– En runde senere kjørte de to sammen bare få meter foran meg, og for å unngå en smell måtte jeg av banen og falt dermed ned til 9.plassen. Etter avkjørselen var bilen aldri den samme å kjøre igjen, og jeg slet kraftig med å holde plassen, sier Krohn, som nå ser frem mot det neste løpet som kjøres i California.
Neste helg går Long Beach Grand Prix av stabelen. Dette er enda ett gateløp, og siden det bare ligger en time fra Los Angeles og Hollywood, kommer det til å bli ett stjernespekket arrangement.

-Fredag arrangeres det en parade gjennom Los Angeles, der skuespillere og kjendiser er invitert. Det holdes også ett kjendisløp før vårt løp, og der skal jeg være en av lærerne. Det skal bli spennende å se hvilken kjendis jeg må lære opp, sier Krohn.

Han ligger etter to løp på en 7. plass, men det er fortsatt 11 løp igjen.
-Det er selvsagt skuffende å ende opp som nummer ni etter å ha en pallplass i sikte, men det aller viktigste er at teamet igjen har blitt sterkere og at vi nå blir sett på som en av de absolutt raskeste. Dette er vi selvsagt fornøyde med, ettersom at dette er bare teamets andre løpshelg, mens de andre toppteamene har holdt på med Indy Lights i flere år. Som sjåfør har jeg fått mye oppmerksomhet i depotet og folk vet hvor stor utfordring det er å starte nytt team, sier Sandnes-karen.