Pål nærmer seg målsettingen

_q0c7468.jpgFør sesongstart uttalte Pål Varhaug at målet var å bli blant de ti beste i GP3. Med fire løp igjen ligger han på en tolvteplass, og denne helgen kjører han for nye poeng på Spa i Belgia.

GP3-sesongen starter igjen etter en liten sommerferie til helgen. Sammen med Formel 1-sirkuset skal GP3-førerne kjøre på den fantastiske og sju kilometer lange Spa Francorchamps i Belgia.

-Jeg gleder meg veldig og jeg elsker Spa. Jeg har kjørt bra her tidligere, og håper å ta poeng denne helgen. I Ungarn sist var jeg nest raskest på trening, men fikk mye av helgen ødelagt på grunn av en vanskelig kvalifisering. Har jeg det samme tempoet som i Ungarn bør jeg klare å ta poeng, og da håper jeg å klare målet jeg satte meg før sesongstarten, sier Pål Varhaug.

I tillegg til å forberede seg til helgens to runder i GP3, har 19-åringen fra Ålgård også begynt å planlegge neste sesong.

-I motorsport er det alltid et spørsmål om penger, men de mest sannsynlige alternativene er enten å fortsette et år til i GP3 eller å kjøre GP2. Jeg spurte om råd på Facebook-siden min, og responsen var veldig bra. Det er tydelig at dette er noe som engasjerer folk, men jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre enda.

Det er mexicanske Esteban Guttierez som leder GP3-mesterskapet etter 12 av de 16 løpene. Ryktene skal ha det til at han kjører Formel 1 for Sauber allerede neste sesong. Helgens kjøring innledes med en fri trening fredag kveld, før kvalifiseringen begynner lørdag morgen. Lørdag klokken 17.20 går det første løpet, mens det andre løpet går søndag klokken 09.20. Søndagens løp går direkte på Viasat Motor, mens man kan se repriser på Eurosport2 fra klokken 10.15.