Pål Varhaug økte ledelsen

verhaug-002_500.jpgPål Varhaug (17) økte sin ledelse i det italienske mesterskapet i Formel Renault 2.0, da sjette runde ble kjørt på Mugello i helgen. Før siste runde i mesterskapet er han svært nær sammenlagtseieren.

Det ble henholdsvis 5. og 6. plass til Pål Varhaug i det harde selskapet på den 5 245 meter lange Mugellobanen ved Toscana i Italia i helgen. Med den jevnheten NAF Gjesdal Motorsport-føreren viser, så plukker han jevnt og trutt med poeng i forhold til konkurrentene. Foran siste runde i mesterskapet har han nå 40 poengs margin til andremann i sammendraget, Niki Sebastiani. Mens Varhaug kjørte inn 38 poeng uten å være på seierspallen i helgen, kjørte Sebastiani til sammenligning inn 32 poeng.

I det første løpet startet Varhaug fra 8. startspor. Han kjørte over mållinjen på 7. plass, men senere ble vinneren utelukket, slik at Varhaug endte på 6. plass.

Da andre løp skulle kjøres på søndag var det regn på Mugello og bare 15 varmegrader. Varhaug hadde 8. startspor, men avanserte til 5. plass i løpet av de 11 rundene som ble kjørt på den våte banen.

Neste, og sesongens siste runde i det italienske mesterskapet kjøres på Monza, 11.-12. oktober.

Pål Varhaug vant Norges Bilsportforbunds konkurranse Bilsporttalentet i fjor, og han er også en av tre utøvere i NBFs elitegruppe i år.