Parademarsj i Tsjekkia

norske-em.jpgMed EM-gull i lomma blir helgens finale i Tsjekkia bare en parademarsj for rallycrossførerne Sverre Isachsen, Andreas Bakkerud og Lars Øivind Enerberg.

Sverre Isachsen fra Hokksund sikret sitt tredje strake EM-gull i årets nest siste løp i Polen, og har dermed ingen ting å tape i finalerunden.

– Jeg kjører uansett for å vinne, og vil gjøre det til helgen også. Jeg har ikke noe press på meg, og kommer blant annet til å teste ut en ny turbo, sier Ford-føreren.

Helgens løp kan også bli det siste med Sverres Ford Focus, som bare går under navnet Stina.

– Jeg har veldig lyst til å bygge en ny bil foran neste sesong, men det koster mye penger. Vi får se hva vi får til.

Isachsen Motorsport kommer også til å ha mange gjester på plass i Tsjekkia denne helgen. Blant annet er det med flere fra Isachsens hovedsamarbeidspartner First Stop, som skal feire EM-gullet.

– Vi får håpe vi kan feire en seier på søndag også, men jeg vet mange av konkurrentene vil bevise at de klarer å slå meg, så det blir ingen lett match, avslutter Sverre Isachsen.

Kjøringen i Tsjekkia begynner med fritrening lørdag klokken 10.30, mens finalene starter på søndag klokken 15.00. Løpet kan sees på NRK1 førstkommende søndag klokken 22.35 og på Viasat Motor torsdag klokken 20.00.