Paulsen beholdt ledelsen

s_paulsen_salzburgring.jpgStian Paulsen beholdt ledelsen i ETCC-klassen Single make trophy etter helgens to løp på Salzburgring i Østerrike.

Med sin SEAT Leon Copa var Paulsen på plass i Østerrike for å kjøre tredje runde av FIA Europaean Touring Car Cup. Løpene ble kjørt sammen med WTCC. Paulsen endte opp med en seier og en andreplass i sin klasse. Han har dermd vunnet tre av de seks løpene som er kjørt, og holder ledelsen med ett fattig poengs margin til tyskeren Andreas Pfister.

I kvalifiseringen endte Paulsen opp med femte beste tid uansett klasse. Han var 0,5 sekund bak Pfister som var raskest i klassen og tredjemann totalt.

I første løpet kjørte Paulsen inn til en 3. plass totalt og andreplass i sin klasse bak Andreas Pfister. Totalvinner ble spanske Fernando Monje, også han i SEAT.

I det andre løpet gikk det enda bedre for Paulsen. Han var i ledelse en stund, og endte på andreplass totalt bak Monje. Det viktigste for Stian var imidlertid at Andreas Pfister havnet et godt stykke bak, og dermed kunne Stian beholde sammenlagtledelsen.

Fredrikstad-gutten har 62 poeng etter tre runder, mens Pfister har 61. Ned til tsjekkeren Urs Sonderegger er det god margin. Han har 25 poeng.