Paulsen fortsetter i SEAT

S_Paulsen_14_Sals
Alt er ikke helt på plass ennå, men høyst sannsynlig kjører Stian Paulsen i SEAT Leon Eurocup også i år.

 

-Planen er å kjøre en sesong til i eurocupen med Seaten. Jeg jobber nå om dagen med å gjøre klar bilen for sesongen. Det er mye som skal ordnes Ny motor skal inn før årets første løp ettersom jeg fikk problemer med den som står i bilen nå de siste to løpene i fjorårets sesong. Penger til dette er ikke på plass ennå, men det jobbes med nå om dagen, sier Stian Paulsen.

 

-Sesongens første løp er siste helgen i april, men jeg skal få kjørt noen tester før dette.

 

-Etter at det gikk meget bra i fjor med flest seiere og pallplassering alle løpene har jeg fått tilbud om å kjøre for et par team denne sesongen. Jeg synes ikke noen av tilbudene har vært bra nok, så jeg velger å kjøre som før på egenhånd med mitt eget team, sier Fredrikstad-gutten videre.

-Jeg har gjort avtale med et par team som ikke er i toppen om et samarbeide, men det handler om at de skal kjøpe informasjon fra meg gjennom sesongen, setup på bilen, film innenfra bilen min og lignende. Dette får jeg ganske bra betalt for, så det vil dekke noen av kostnadene mine! Dette gjorde jeg også på slutten av sesongen i fjor, sier Paulsen.

Terminliste

25-26 April Paul Ricard – Frankrike
9-10 Mai Estoril – Portugal
6-7 Juni Silverstone – UK
4-5 juli Red Bull Ring – Østerrike
19-20 September Nurburgring – Tyskland
3-4 oktober Monza – Italia
31 Oktober-1 november Barcelona – Spania

S_Paulsen_14_Sals3