Paulsen på rett vei

-Det har vært en hard, men bra helg, endelig er vi på rett vei, sier Stian Paulsen etter helgens løp i den internasjonale TCR-serien på Hungaroring i Budapest.

-Jeg har hatt som målsetting å bli blant de 10 beste på kvalifiseringen i år. De snur de 10 beste fra kvalifiseringen til løp 2, så vinner du kvalet starter du først i løp 1 og nr 10 i løp 2. Jeg kvalet nr 8 nå i helgen, det må vi være super fornøyd med! Jeg har snakket med flere av de andre teamene de siste to helgene å hørt litt på muligheten får å kjøre for et team det siste løpet i år som går i Abu Dhabi i høst og full sesong neste år. Det jag har funnet ut er at jeg har budsjet på 25% av de andre, så må være fornøyd med hva vi fikk til nå.

-I løp 1 hadde jeg en dårlig start, etter en halv runde hadde jeg tatt tilbake to plasser, og prøvde å passere Morbidelli, etter en liten touch bøyde jeg styrestaget og løpet var over. Det har kommet en oppdatering på bilen med mer solide styrestag og endeledd, det har de andre med SEAT, Golf og Audi, men jeg har ikke kjøpt denne oppgraderingen ettersom jeg ikke har hatt penger til å prioritere til det. Det var synd nå, for da hadde jeg mest mulig kommet fra denne kontakten med Morbidelli uten problem.

-I løp 2 hadde jeg heller ingen god start, men den var ok. Jeg endte tilslutt på 8. plass, noe som var greit. Hadde god hastighet og tok mine første poeng i TCR serien. Pepe Oriola var den beste SEAT-fører på andreplass, sier Stian som selv var nest beste SEAT-fører.

Nå er det kun ett løp igjen i Europa i TCR-serien. Det er på Oschersleben her i Tyskland 8-9 Juli. Etter dette løpet skal det kjøres  i Thailand 2-3 September, Kiina 7-8 Oktober og Abu Dhabi 24-26 November (sammen med formel 1). Stian skal i utgangspunktet ikke kjøre disse tre løpene.

-Jeg vil nå jobbe mot Oschersleben og gjøre et ennå bedre resultat!!!!

 

Her kan du Stians egne videoer:
www.youtube.com/watch?v=c2WsFtZTRwM