Paulsen topper i Eurocup

S_Paulsen_14_sept
Stian Paulsen leder Seat Leon Eurocup etter helgens to løp på Spa-banen i Belgia. En andreplass i det andre av de to løpene ble Stians beste plassering denne helgen.

Stian Paulsen kjørte inn til tredje beste tid under kvalifiseringen på legendariske Spa Francorchamps. Det var kun Julien Briché fra Frankrike og Gabor Weber fra Ungarn som var raskere enn Fredrikstad-gutten.

I det første løpet på lørdag kjørte Stian inn til andreplass over mål. Men han ble i etterkant idømt 30 sekunders tidstillegg for et sammenstøt han hadde med en konkurrent. Dermed falt han ned til 18. plass. Vinner av løpet ble Julien Briché foran Manuel Giao fra Portugal og Pol Rosell fra Spania.
I søndagens løp klarte Stian seg uten problemer, og kjørte inn til andreplass bak Ferenc Ficza fra Ungarn. Pol Rosell tok en ny tredjeplass.

Sammenlagt etter at fire runder og åtte finaler er kjørt står Stian Paulsen på toppen av poengtabellen med 44 poeng. Han har vunnet to av de åtte finalene, og har også to andreplasser. Ferenc Ficza har også 44 poeng, men Stian ligger foran på grunn av sine to andreplasser. Ficza har i likhet med Stian to seire, men kun en andreplass. På en tredjeplass sammenlagt ligger Pol Rosell med 40 poeng.
Neste runde er på Monza i Italia 27-28. september.